Conferinta Internationala

de Marketing si Comunicare Politica

30 septembrie 2008, Hotel Intercontinental, Bucuresti

logo 2.0
logo 2.0

un eveniment organizat de

Cum se castiga alegerile in era digitala

Prima editie Politica2.0...

2 Octombrie 2008
Politica2.0 - prima editie - s-a terminat. S-a terminat chiar in urma cu mult timp.:) Noi, organizatorii, ne-am revenit insa mai greu, daca ne-am revenit... :) Totusi, pana ne revenim in simturi, ne gandim déjà sa incepem sa pregatim a doua editie.

A fost un eveniment reusit, zicem noi. In masura in care surprize pot aparea oricand, ca la orice eveniment, nu ne putem lauda cu prea multe astfel de surprize.


A fost o zi lunga, intensa. Am inceput cu 20 de minute mai tarziu decat era planificat, am terminat cu 20 de minute mai tarziu. Deci ne-am incadrat.


Le multumim tuturor participantilor! Cred ca am fost cu totii la inaltime si am aratat ca se poate vorbi la modul serios despre politica online, Internet si politica si in Romania.


Cand politicienii mint...

30 Septembrie 2008
Nu detine nimeni adevarul absolut. Oamenii se pot insela, pot sa faca greseli, pot sa minta. Nu si cand este vorba despre politicieni sau despre oameni care tin in maini soarta unei tari... Sau?! :)
Oamenilor politici le place, in general, sa faca afirmatii categorice si vor sa fie extrem de convingatori prin ceea ce spun sau fac. Rezulta ca multi sunt convinsi, altii raman indiferenti, altii pur si simplu nu cred o iota si sunt sceptici. Cum ar fi insa oare sa putem masura si determina cu instrumente precise cand un politician minte sau nu?! Ar fi foarte plictisitor, probabil.. N-ar mai fi loc de atatea interpretari, dezbateri, adrenalina si suspans. :)

Conu politician blogger fata cu reactiunea electoratului

24 Septembrie 2008
Succesul unui politician poate fi definit ca echilibrul dintre promisiuni si fapte. Pentru a atinge acest echilibru, trebuie sa existe o buna comunicare politician - public/cetateni/electorat.

In era New Media, sursele de comunicare traditionale sunt treptat inlocuite de surse de comunicare virtuale/online. Noul mediu de comunicare politician - electorat poarta numele de blog. Aici, politicianul blogger se poate exprima liber si nestingherit oricand si oriunde s-ar afla - facilitati pe care mass-media traditionala nu i le poate oferi.


Totusi...

 

Recente

Speakeri

Invitat special

Phil Noble

Preşedinte Phil Noble & Associates
Fondator PoliticsOnline
(Statele Unite)

Julie Barko Germany

Director Institute for Politics, Democracy & the Internet
(Statele Unite)

Viktor Szigetvári

Managing Director Szigetvári and Partners Communication INC
(Ungaria)

Christian Passin

Manager South-Eastern Europe, Academia Politica a Partidului Popular Austriac
(Austria)

Ralf Güldenzopf

Co-fondator Blueberry Consulting
Consultant comunicare politica
(Germania)

Meus van der Poel

Consultant politic
(Olanda)

Eveniment sustinut de

Organizatorii evenimentului