logo 2.0

Speakeri

Phil Noble


Preşedinte Phil Noble & Associates
Fondator PoliticsOnline
(Statele Unite)
Phil Noble este recunoscut la nivel international ca expert in rolul si folosirea Internetului in sectorul civic - politica, media, guvern si public affairs.

Phil s-a implicat pentru prima data in politica la varsta de 9 ani cand a impartit brosuri in campania prezidentiala a lui John Kenedy in 1960 - de-atunci fiind implicat constant in politica si societatea civila atat in SUA, cat si in alte 30 de state.


Dupa absolvirea colegiului, a lucrat ca Asistent Juridic in Senatul SUA, iar in 1979 a infiintat Phil Noble and Associates, o agentie de consultanta politica si in domeniul public affairs. Compania a fost implicata in peste 350 de proiecte corporatiste, de public affairs si in campanii politice in 40 de state americane si in alte 35 de tari, incluzand 25 de campanii prezidentiale sau guvernamentale in state din America de Nord si de Sud, Europa, Asia si Africa. Strategiile inovatoare si munca depusa de compania sa au fost adesea laudate, profilul lui Noble fiind publicat inclusiv in Wall Street Journal.


In 1996, Noble a fondat PoliticsOnline, cea mai importanta companie internationala care furnizeaza informatii, instrumente si strategii pentru sectorul civil din intreaga lume. Produsele si serviciile companiei au fost folosite de peste 900 de clienti din peste 50 de tari. Compania este responsabila de crearea a peste 12 inovatii majore in domeniu. Noble este autorul a 2 carti, printre care primul Ghid al internetului si politicii (Guide to the Internet and Politics) si a numeroase articole despre internet, media, comunicare si politica pentru publicatii americane si internationale.


Compania sa a derulat campanii majore de NewMedia, tehnologie si e-democracy pentru clienti precum Uniunea Europeana, Parlamentul European, Natiunile Unite/Papandreou Foundation, Metropolis/Banca MondialaWorld Bank, BBC, AOL Time Warner, Bertelsmann Foundation, The International Crisis Group, Amnesty International, pentru guverne din Suedia, Olanda, Australia, Spania, Malta, organizatii si partide politice si multe altele.


Noble participa adesea ca vorbitor si lector la universitati, seminarii si cursuri de political affairs si corporate affairs, in SUA si in lume. Din 1998, Noble sustine anual un curs despre Campanii, Democratie si Internet la Universitatea din Amsterdam. In februarie 2001, a fost Resident Fellow la Institutul Politics, John F. Kennedy School of Government, din cadrul Harvard University.


Noble a fost candidat democrat pentru functia de Guvernator Adjunct in Carolina de Sud, in 1994, iar in prezent este Presedintele SC Democratic Leadership Council. Locuieste in Charleston, Carolina de Sud cu sotia sa si cu cu cei doi copii ai sai.


Program

8:00 - 8:40 Inregistrare & Welcome coffee

8:40 - 8:45 Welcome speech

8:45 - 11:00 Sesiunea Plenara I
Comunicarea Politica. Reguli si exceptii

11:00 - 11:15 Pauza de cafea

11:15 - 12:00 Dezbatere I
Cum sa treci dincolo de ecran. Moderatori fata in fata cu politicienii care fac rating

12:00 - 14:30 Sesiunea Plenara II
Trenduri revolutionare in Marketingul si Comunicarea Politica

14:30 - 15:30 Pranz - Restaurant Balada, etajul 21

15:30 - 16:45 Dezbatere II
Sa dam electoratului cat mai multe bloguri

16:45 - 17:00 Pauza de cafea

17:00 - 18:30 Panel
Managementul Campaniilor Online & Viitorul Comunicarii Politice in era digitala

Eveniment sustinut de

Organizatorii evenimentului